Restaurant Sequenza
Eigenzinnig en intiem restaurant aan het laatste stukje van het Spui, maar toch nog in het centrum van Den Haag. Chef-kok Thales Wolters kookt in deze aangepaste huiskamer, want dat is het, op basis van de Franse klassieken maar op een moderne manier geïnterpreteerd. Zeebaars bijvoorbeeld, serveert hij met spek, gefermenteerde knoflook en kalamansi. En het betaalbare alternatief voor kabeljauw, schelvis, komt ter tafel met artisjok, gezouten citroen en lamsoortjes.
Na een buiten het menu om te bestellen gerecht van zwezerik, krokant gebakken en geserveerd met guanciale (niet-gerookt Italiaans varkensvlees), oloroso sherry en sjalot (heerlijk!), proeven wij een bijzondere combinatie van langoustine en ossenstaart met venkel, grapefruit en honing. Goede cuissons en smaken. Naast Kamper lam met aubergine, gerookte yoghurt en zwarte kardemom. Uitstekende bereidingen, mooie opmaak, heerlijke smaak. Er wordt heerlijke rode wijn uit de Pays d’Oc bij geschonken. We sluiten af met een smakelijke combinatie van rabarber, amandel, Czechuan peper en witte chocolade. En voor de zoet-vrezende tafelgenoot kaasjes met perzikcompote en notenbrood.
Ambachtelijk kwalitatieve zaak met een verrassend kookconcept.
Restaurant Sequenza
Spui 224
2511 BX Den Haag
070-345 2853
www.restaurantsequenza.nl
@restaurantsequenza
Zo. en ma. gesloten, rest van de week diner vanaf 18:00/18:30 uur.
Parkeergarages in de buurt.
Alleen menu’s.