Restaurant 6&24

Met succes beheren chef-kok Rik van de Laar en partner, gastvrouw-sommelier Saskia de Kuijer hun restaurant 6&24 in het centrum van Den Haag. Ze komen uit De Librije en de naamcijfers zijn hun geboortedagen (allebei in februari). Hun fine dining restaurant bevindt zich in een buurt waar het wemelt van zulke zaken maar toch slagen ze er in zich te onderscheiden.

Gebrande sardine is ons eerste gerecht. Op een toastje, met eigeel en luchtige schuim van witte asperge en schaafsel van groene. Gevolgd door perfect gebakken langoustines. Het zachtzilte vlees begeleid door de smaken van nashipeer, pompoen, boemboe en sap van kimchi, Wat een heerlijke smaken. Saskia schenkt er frisse viognier bij (Chèze) die we ook bij het hoofdgerecht kiezen. De combinatie van zwezerik en paling is heerlijk van smaak, zeker ook door het garnituur van vijgen, miso en sesam. Maar nog lekkerder is roodpoot patrijs, met schorseneren, kweepeer, spek en zuurkool. En als dessert is er een extra verrassing: drop met rode biet, pomelo en vanille. Topzaak!

 

Restaurant 6&24
Nobelstraat 13
2513 BC Den Haag
070-219 6848
www.restaurant6en24.nl
@restaurant6.24
Zo en ma.gesloten, di. en woe. diner, do. t/m za. lunch en diner.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.

Vorige
Vorige

Bar Bowie

Volgende
Volgende

Novaela