Chefsbar Seinpost
Na een periode van verval is de vermaarde Seinpost weer terug in Scheveningen. Officieel Chefsbar Seinpost geheten, met Maurice Hagenaar en Raymond Slats als de nieuwe patrons-cuisinier. Ze komen van de populaire Chefsbar Centre in Delft (hoewel ze culinair werden gevormd bij sociëteit De Witte aan het Plein in Den Haag).
Het iconische restaurant op het duin, pal aan zee, heeft een kleine facelift ondergaan, de ronde ruimte biedt plaats aan 11 tafels en het enthousiaste kookduo zet in op “leuke, spannende gerechtjes”. Er is een vast menu op basis van verse en lokale seizoenproducten, variërend van rode mul met venkel, tomaat en ponzuvinaigrette tot eendenborst met zwarte bonen en hollandaisesaus.
Ons proefduo wordt verwend met licht gerookte sock-eye zalm met mousse van yoghurt en tuinkers, waterkers, meiraap en komkommer. Bij glaasjes Argentijnse chardonnay (Torrontes, Alta Vista). Gevolgd door Ibericowang met truffel, knolselderij, conchiglioni pasta (schelpjes) met Ibericoham. En een glas donkerrode Quattro (Montgras, Chili). Mooi! Met tot slot een kaasselectie met zelfgebakken brood, naast een zoete combinatie van bramen, pompoenkaramel, blondie (witte brownie) en roomijs van geitenmelk.
Uitstekend.
Chefsbar Seinpost
Zeekant 60
2585 AD Scheveningen
070-204 2232
www.chefsbarseinpost.nl
@chefsbarseinpost
Dagelijks behalve zo. geopend vanaf 18:00 uur.
Parkeergarage op loopafstand.
Vast menu.