CEO Baas van het vlees

Mario Ridder bedacht CEO Baas van het vlees in Katendrecht, een enorme publiekstrekker op het culinaire Deliplein. De inrichting is industrieel, soms bijna Spartaans, maar de tafels zijn witgedekt. Er is à la carte met de mogelijkheid van halve porties. Garnituren en sauzen moeten apart besteld (en betaald) worden.

Chef-kok Sofiane Bons verwent ons met een carpaccio met spekkies, peterselie en bieslook. En tonijn-tataki met wakame, komkommer en ananas. Verrassend lekker. We drinken er naar perzik smakende witte La Vieille Ferme bij (Perrin).

Ons vlees wordt bereid op de Broiler-grill waardoor het krokant van buiten en mals van binnen is: in dit geval een klassieke tournedos Rossini van ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Perigordjus. Mals, sappig en heerlijk. Bij een glas donkerrode Rioja (Baron de Ley). Op het andere bord tarbot meunier met spinazie, mosterd en beurre blanc. Perfecte cuisson, bij glazen goudgele Ciel Etoilé uit het Rhônegebied. Tot slot yoghurtmousse met blauwe bessen en vanille-ijs.

Geweldige zaak.

 

CEO Baas van het vlees
Sumatraweg 1-3
3072 ZP Rotterdam
010-290 9454
www.ceobaasvanhetvlees.nl
@ceobaasvanhetvlees
Zo. en ma. gesloten, rest van de week diner, vrij. en za. ook lunch.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte

Vorige
Vorige

Restaurant Chung

Volgende
Volgende

Café Pompette