Restaurant Het Binnenhof
Al 25 jaar is restaurant Het Binnenhof te vinden aan een authentiek binnenplaatsje waar ’s zomers buiten kan worden gegeten. Het interieur is volledig vernieuwd met de bedoeling een huiskamersfeertje te creëren. Patron-cuisinier Arjan Suijkerbuijk kookt met Zeeuwse ingrediënten en dat levert hem veel trouwe gasten op.
Voor ons begint de kennismaking met vissoep “uit de Zeeuwse wateren”. Fluwelig, heet, zilt en smakelijk. Gevuld met gebakken vis, schaal- en schelpdieren en, als bij een Zuid-Franse bouillabaisse, met pittige rouille, geraspte oude kaas en een Provençaals broodje, Lekker! Voor de reisgenoot is de combinatie van langoustine en coquille. De laatste gemarineerd met gember en yuzu en opgediend op crème van curry, de langoustine geroosterde en besprenkeld met vinaigrette van lavaskruid. We drinken er glaasjes champagne bij.
Hoofdschotels: zeebaars en tarbot. De baars op twee manieren: op de huid gebakken, en als tartaar, met een saus van dragon. De tarbot gegrild en geserveerd met paddenstoelen, knolselderijcrème en mousseline van beurre noisette. Uitstekend. Tot slot kaasjes met zoet garnituur.
Klassieke klasse.
Restaurant Het Binnenhof
Bocht van Guinea 4/6
4661 BC Goes
0113-227 405
www.restauranthetbinnehof.nl
Di. en woe. gesloten, rest van de week geopend vanaf 18:00 uur.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.