Restaurant Tout à Fait

Bourgondische kookkunst en Limburgse gastvrijheid gaan hand in hand bij restaurant Tout à Fait van Bart en Sandra Ausems, vlakbij de Maastrichtse Helpoort en in een zijstraat van het Onze Lieve Vrouweplein.

Ons menu begint met zoetzuur gemarineerde komkommer gevuld met klassieke steak tartaar van tonijn die smeuïg en pittig is gemaakt met tabasco, olijfolie en mosterd. En gegrilde coquilles met zachte kerrie-gembermayonaise. Er wordt Duitse Riesling bij geschonken.

Zeeduivel, daarna, is gebakken in olijfolie en tenslotte langzaam met tijm en laurier gegaard in ganzenvet. Opgediend met saus van ingekookte visfumet met saffraan en truffel, gegoten over rauwe postelein. Een bleekgele Mâcon Solutré met een mooie toon van getoast hout, ondersteunt dat perfect.

Bresse-eend, daarna, komt van de rôtissoire, De filets supermals, en geserveerd met een bitterballetje van de boutjes met stukjes paddenstoel en de eigen jus van de vogel. Het garnituur: paddenstoelen en wiflof gevuld met linzen en een spekje eromheen. En een ferm glas pinot noir. Tot slot een mooi kaasplateau.

 

Restaurant Tout à Fait
St. Bernardusstraat 16-18
6211 HL Maastricht
043-350 0405
www.toutafait.nl
@toutafait
Ma-di-woe. gesloten, rest van de week lunch en diner, za. alleen diner, zo. vanaf 12 uur doorlopend geopend.
P-garage om de hoek.
Menu’s en à la carte.

Vorige
Vorige

Restaurant Gaar

Volgende
Volgende

Studio