Restaurant ONE

Om restaurant ONE te bereiken moet je de loopbrug nemen naar het oudste industriële gebouw van Roermond, de voormalige ECI-fabriek. Daar is een elegant, modern interieur gecreëerd met natuurlijke materialen en imposante kunstwerken. Het domein van chef-kok Edwin Soumang en gastvrouw Bethany DeLong.

Zij verrassen ons met welkomsthapjes en amuses terwijl in het glas de heerlijke chardonnay fonkelt van het Belgische wijnkasteel Genoels-Elderen. Weldadige smaken en texturen. Het voorgerecht is om door een ringetje te halen: yellowtail kingfish (hamachi), zilt en zacht, met komkommer, grapefruit, gebrande ui en avocado. De Belgische witte wijn voelt zich er happy bij. Op het andere bord: gnocchi van groene kruiden uit de enorme stadstuin van de chef, met asperge, venkel en citroen.

Bereidingen van varken en van lam volgen. Livar-buikspek, perfect gegaard, met spruitjes, bloemkool en foie royale. En Geuldal melklam, à point gegaard en opgediend met gevulde ui, asperge en doperwt. Bij een passend glas Limburg rood. Tot slot yoghurt & meringue met vijg, rood fruit en rozenwater.

Top!

 

Restaurant ONE
ECI 17
6041 MA Roermond
0475- 600-262
www.restaurantone.nl
@resturantone
Zo-ma-di. gesloten (alleen op aanvraag open), rest van de week diner, vrij. en za. ook lunch. Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.

Vorige
Vorige

Rura by Naomi & Joey

Volgende
Volgende

Kasteeltje Hattem