Villa la Ruche
Villa La Ruche in Voorburg imponeert door kwaliteit (patron-cuisinier Marko Karelse doet geen concessies). gastvrijheid en ambiance.
Als aperitiefhapjes proeven we een makaron met gemarineerde zalm; bombe van gerookte prei met Hollandse garnalen en augurkgelei; compote van aubergine met kummel, crème van geitenkaas en geraspte hazelnoot; gekookte aardappel met gerookte paling en mousse van Livarham. En als échte amuse wildstoof met romige knolselderijsoep en schuim van truffel. Goede morgen! De toon is gezet. Hier wordt met superverse ingrediënten en een goed gevoel voor innovatie en eigentijdse bereidingswijzen een bombardement van smaken op de gast losgelaten.
Achtereenvolgens getuigen daarvan: Noordzeekrab met zacht gegaarde makreel, gezouten citroen en kaviaar bij structuren (spaghetti, crème brûlée, gelei en poeder) van olijf. En rosé gebakken tonijn met koriander en een rauwe langoustine gerold in een cannelloni van gevogeltebouillon. Ook buikspek met geroosterde kreeft, coco blanc-bonen, piccalilly en sjalotcoulis. Mooi allemaal!
Wilde eend is de hoofdschotel, gebakken in ganzenvet, met kastanjecrème en kweepeercompote. Bij een mooi glas Valmoissine van Latour. En lekkere kaasjes na.
Villa la Ruche
Prinses Mariannelaan 71
2275 BB Voorburg
070-386 0110
www.villalaruche.nl
@villalaruche
Zo-ma-di. gesloten, rest van de week diner, vrij. en za. ook lunch.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.