Raimondi’s Villa Rozenrust

De Calabrese familie Raimondi heeft definitief de plaats ingenomen van de familie Matarazzi die hier jaren geleden Italiaans-op-niveau kookte en intussen enkele (nu) beroemde Nederlandse chefs opleidde. Vader Antonio, soms in de keuken en soms in de bediening, en zoon Ciano zijn nu de patrons van de Villa en zij weten zich door een goede menuformule – antipasti, pasta, vlees of vis, dessert voor een vaste prijs – verzekerd van een ruime schare fans.

Na een bruchetta van typisch Italiaanse ingrediënten met verse Calabrese oregano worden, bij een glas uitstekende vermentino, diverse schalen en schotels voor onze neuzen geplaatst. We proeven vitello tonnato, carpaccio, salade caprese, prosciutto, gebakken aubergines met kaassaus en champignons met gorgonzola-roomsaus. Buitengewoon smakelijk. Daarna keuze uit twee soorten pasta: fusilli met spek en parmezaan, en ravioli gevuld met paddenstoelen. Plus een glas donkerrode Primitivo of Rosso di Verona. De hoofdgerechten zijn malse Iberico-wangetjes en, op het andere bord, gebakken sliptong. Met een Italiaans garnituur. Tot slot citroentaart of, voor wie dat dan nog aandurft, huisgemaakte tiramisu met een glaasje limoncello.

Heerlijke zaak.

 

Raimondi’s Villa Rozenrust
Veursestraatweg 104
2265 CG Leidschendam
070-220 7581
www.villa-rozenrust.nl
@villarozenrust
Ma. gesloten, rest van de week geopend vanaf 17.30 uur.
Parkeerplaats.
Menu’s en à la carte.

Vorige
Vorige

Restaurant De Ridderhof

Volgende
Volgende

Restaurant Bij Erik