Demain Restaurant

Pure C bestaat niet meer, maar op dezelfde locatie – het Strandhotel in Cadzand – verschijnt Demain, dat zowel bistro als fine dining-restaurant is. Chef-kok Dani Hoefnagels, afkomstig van Hans van Woldes Brut172, en zijn partner Romée zijn de nieuwe uitbaters. In januari 2024 opent de bistro van Demain, medio april volgt de officiële opening van het fine dining restaurant.

“Bij Demain,” aldus de patrons, “worden gasten uitgenodigd voor een reis naar de toekomst. Demain (‘morgen’) symboliseert een belofte: een toekomst waar puur genieten en duurzaamheid elkaar vinden. We streven naar het creëren van onvergetelijke ervaringen die zowel rijk zijn als respect tonen voor onze planeet. Hierbij wordt ingezet op lokaal geproduceerde, seizoensgebonden ingrediënten en een sfeer waarin warme gastvrijheid voorop staat.”

Mooie woorden. Ook wil het restaurant duurzaam omgaan met personeel. “Ons streven is een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd en thuis voelen, en waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij zijn dan ook actief op zoek naar gepassioneerde mensen die deel willen uitmaken van ons team.”

We wachten in spanning af wat er gaat gebeuren, daar in Cadzand.

 

Demain Restaurant
Boulevard de Wielingen 49
4506 JK Cadzand
www.demain.restaurant
@demain.restaurant
openingstijden worden nader bekendgemaakt.

Vorige
Vorige

Restaurant Het Badpaviljoen

Volgende
Volgende

Restaurant Dell’arte