Restaurant ’t Misverstant

Eten wat de pot schaft bij ’t Misverstant in Vught, van patron-cuisinier Thijs Vis en chef-kok Marcel van Berkel. Een ruim restaurant met terras, parkeerruimte en (feest)zalen.

Na enkele smakelijke welkomsthapjes (meringue van mango met tandoori, yoghurt en garam masala, en een taartje met crème van oude kaas, mosterdzaad en gel van sherry-azijn) volgt er een amuse van vichysoisse, de Franse koude soep, met gerookte paling en brioche. Lekker! Het voorgerecht brengt kalfstartaar met salade van Noordzeekrab, Thaise groene curry, gembersorbet en zestes van kafir lime. Er wordt goudgele Ciel Etoilé bij geschonken (domaine Au 7eme Clos) die mooie combineert. Ceviche van kingfish volgt met avocado, wasabi, ponzu, aardappelkrokant en vinaigrette van fingerlime. Mooi allemaal.

Het hoofdgerecht is geitenbok, gemarineerd in yoghurt, gebakken, en geserveerd met beukenzwam, eigen jus en tikka masala-crème. Op het andere bord: Black Angus biefstuk met jus van sjalot en port, fondantaardappel en cocktail van ossenstaart, sjalot en gerookt aardappelschuim. In het glas nu: Saint-Emilion (Château Teyssier), volle en fruitige merlotwijn. Tot slot parade van ananas, muscovade en melkchocolade.

 

Restaurant ’t Misverstant
Kampdijklaan 80
5263 CK Vught
073-610 3355
www.misverstant.nl
@restaurant_misverstant
Zo. en ma. gesloten, rest van de week lunch en diner.
Parkeren in de buurt.
Menu’s.

Vorige
Vorige

Restaurant CouCou

Volgende
Volgende

Lovano Kitchen and Bar