Restaurant CouCou
‘Voulez-vous diner avec nous?’ grapt de website van Restaurant & Bar CouCou in Vught. Waarmee gezegd wil worden dat deze nieuwe loot aan het Brabantse “ondeugend en speels volwassen” is, en “creatief met een vleugje Franse allure”. Welnu: verder staat die site vol Engelstalige kreten dus, eh, kom-maar-op met je menu.
Wij vinden CouCou aan de Vughtse Taalstraat en we bestellen meteen een glas chenin blanc uit de Loire (Domaine de la Bougrie). Bij bites als palingmousse met kaantjes en bieslook, en bloedworst met brioche, appel en kaneel. Mooie opening. Chef-kok Piet Hoedemakers serveert daarna coquilles met schorseneren, wilde rijst en pata negra. Goed! Op het andere bord bloemkool met truffel, brie de meaux en beurre noisette. Wow zeg: zo kan vega dus óók smaken.
In het glad fonkelt dan Paradoxe Rouge van cabernet franc, merlot, syrah en grenache (Domaine de l’Arjolle) uit de Languedoc. Rijke wijn bij Flat Iron, Australisch rund met peterseliewortel en merg. En voor de reisgenoot risotto (acquerello) met morieljes en parmezaan.
Prima!
Restaurant CouCou
Taalstraat 57
5261 BB Vught
073-657 9250
www.restaurantcoucou.nl
@coucocutaalstraat
Di. en woe. gesloten, rest van de week geopend vanaf 17:00 uur, zo. vanaf 13:00 uur.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.