De Treeswijkhoeve
Warme geborgenheid in De Treeswijkhoeve in Waalre, al jaren het troetelkindje van Dick en Anne-Laura Middelweerd.
Eerst zijn er een gouden eierdopje met crème van geitenkaas, rode biet en zwarte olijf, een tartaartje met piccalilly, minifrietje en haringkaviaar, en tofu van kokosmelk, salade van zeewier en mossel. Verfijning in een elegante ambiance, bij een mooi glaasje Luxemburgse pinot blanc.
Gevolgd door hamachi-tonijn met gemarineerde gember, oester en gele ratia-yoghurt. En een marshmallow van komkommer, citruscremeux en avocadecrème. Plus radijs, komkommer, crème chibouste met kafir, en vinaigrette van mosterdzaad en komkommersap. Mooie, eigentijdse smaken gebed in kundige bereidingen.
En het houdt niet op. Kreeft met witlof volgt, bij friskruidige Chignin Bergeron uit de Savoie, En tongfilet met bergamot en misocrème. Gebraden hertenrugfilet gerold in paddenstoelen met groene kool en olijfolie, komt met spruitjes, gnocchi van cèpes, rookvleesmarbré, hertsukade en gele raap, en een nasiballetje met Japanse peer en geraspte mierikswortel. Bij Spaanse Priorat (Embruix de Vall Lach). Met tot besluit een geweldig dessertdrieluik.
De Treeswijkhoeve is zeer grote klasse!
De Treeswijkhoeve
Valkenswaardseweg 14
5582 VB Waalre
040-221 5593
www.treeswijkhoeve.nl
@restaurant.de.treeswijkhoeve
Ma. en di. gesloten, rest van de week lunch en diner, woe. alleen diner, zo. alleen lunch. Parkeerterrein.
Menu’s en à la carte.