Restaurant Bisque

Niels Schievink uit Drachten en Sabrina Mans uit Rotterdam ontmoetten elkaar toen ze bij De Lindenhof in Giethoorn werkten. Hun plan om voor zichzelf te beginnen werd gehonoreerd toen Jan en Corry Gaastra, die na hun Koriander-tijd in Drachten nog een keer wilden vlammen in restaurant Bisque in Groningen, daar na korte tijd van afzagen. Samen zijn Niels en Sabrina daar nu bezig om met dagverse producten en jeugdig enthousiasme een nieuw publiek aan te boren.

Hun kaart is ambitieus. Terrine van foie gras, kreeftensoep, gestoofde paling met dille en sjalot, een klassieke tournedos Rossini met ganzenlever, en een dessert van chocolade met peer, kaneel en pruim. Op papier ziet dat er heel smakelijk uit. Naast een vast menu dat begint met hamachi met radijs, dashi en appel, gevolgd door sliptong met spinazie, wortel en salie, en kabeljauw met prei en bieslook. Livarvlees komt dan met pompoen, vadouvan en komijn. Het hoofdgerecht is rundvlees met aardpeer, rozemarijn en beurre noisette. Afgesloten met een tiramisu van chocolade, mascarpone en Marsala.

Benieuwd!

Restaurant Bisque
Verlengde Hereweg 46
9722 AE Groningen
050-280 2058
www.restaurantbisque.nl
@restaurantbisque
Zo. en ma. gesloten, rest van de week geopend vanaf 18:00 uur.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.

 

 

Vorige
Vorige

Brussels Lof

Volgende
Volgende

Herberg Onder de Linden